Hirtelen sült sertéskaraj

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 40-50 dkg hús
  • 2 dkg liszt
  • olaj a sütéshez
  • őrölt bors
  • pirospaprika

Elkészítés

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Megsózzuk, lisztbe mártjuk. Bő olajban megsütjük az egyik oldalát, majd a másikat. Mikor az egyik oldala megsült, és megfordítottuk a húst, borsozzuk, pirospaprikával megszórjuk. Miután a húsokat kivettük az edényből, az edényben maradt zsírt kevés vízzel fölengedjük, felfőzzük. Ezt a mártást a hús tetejére öntjük. Tálaláskor sózzuk meg.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.