Hirtelen sült sertéskaraj
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 40-50 dkg hús
- 2 dkg liszt
- olaj a sütéshez
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
Elkészítés
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Megsózzuk, lisztbe mártjuk. Bő olajban megsütjük az egyik oldalát, majd a másikat. Mikor az egyik oldala megsült, és megfordítottuk a húst, borsozzuk, pirospaprikával megszórjuk. Miután a húsokat kivettük az edényből, az edényben maradt zsírt kevés vízzel fölengedjük, felfőzzük. Ezt a mártást a hús tetejére öntjük. Tálaláskor sózzuk meg.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.